menu close
ویشکو
خروج
search
ثبت نام | ورود
سبد خرید
استفاده از ربات ها در کشاورزی

نقش ربات ها در کشاورزی

در ایتالیا سالانه بیش از ۱۰۰.۰۰۰ تن فندق تولید میشود که تولید در این حجم ، کار بسیار سختی است. از طرفی برای رسیدگی به زمین های زراعی بزرگ ، مانند باغ های فندق مشکلات زیادی بر سر راه کشاورزان وجود دارد مانند هدر رفتن آب ، خطرات سمومی که ناشی از دفع آفات است ، کودهای شیمیایی و ... که تمامی محصولات تولیدشده در باغ های بزرگ درگیر این مسائل هستند . برای حل این مشکلات موجود در صنعت کشاورزی محققان در تلاشند که فرایند تولید گیاهان و محصولات کشاورزی را بطور دقیق تری بررسی نمایند.

نحوه عملکرد ربات ها در کشاورزی

در اینجا سوال پیش می آید که روبات های خودمختار چگونه عمل میکنند و استفاده از روبات ها در کشاورزی چگونه است ؟
تعیین نیازهای اختصاصی هر گیاه بطور انفرادی ، برای انسان ها مستلزم زمان و تلاش زیادی است ؛ ولی ربات ها میتوانند در مدت زمان کوتاه تر و بطور دقیق تری این کار را انجام دهند ؛ پس نمیتوان نقش ربات ها در کشاورزی را نادیده گرفت .
نحوه عملکرد ربات ها در کشاورزی به این صورت است که یک روبات در مسیر باغ حرکت میکند و از محیط پیرامون خود تصویر برداری مینماید. نمونه اولیه ی این ربات های زمینی PANTHEON برای یک باغ فندق در ایتالیا طراحی شده است که درختان فندق را اندازه گیری میکند. ابتدا داده ها با یک اسکنر لیزری برای بازسازی هندسی اجسام بصورت ۳ بعدی جمع آوری میشوند و از دوربین هایی استفاده میشود که بتوانند از تصاویر چند طیفی و با وضوح بالا برای ارزیابی وضعیت جسمی و سلامتی هر درخت استفاده کند . روبات ها نیز داده های خود را به یک سیستم کامپیوتری متمرکز ارسال میکنند . رابط کاربری آسان ، از داده های آب و هوا گرفته تا اطلاعات دقیق در مورد عملکرد گیاهان را در ختیار زراعت شناسان قرار میدهد که تصمیم گیری آن ها را بسیار راحت تر نماید.
در آینده نزدیک ؛ از هر درخت یک مدل ۳ بعدی به وجود خواهد امد به همراه روش های درمانی توصیه شده برای آن درخت ، مثلا اینکه باید آن را هرس کرد یا آب و کود مناسب دارد یا نیاز به کود دارد و ... .
مهندسین ، از فناوری ضبط حرکت و الگوریتم های رانندگی مستقل استفاده میکنند تا این رباتها تا حد امکان دقیق عمل کنند. یکی دیگر از کارهایی که ربات ها میتوانند انجام دهند این است که از مارکر مخصوص رنگ استفاده کنند تا بتوانند شاخه های رخت مورد نیاز هرس را برچسب گذاری نمایند. در مورد علامت گذاری شاخه ها میتوان گفت باید با در نظر گرفتن همه چیز ، از سرعت باد گرفته تا موقعیت درخت و ربات ، و همه ی حدسیاتی که می توانند به صورت دیجیتال شبیه سازی شوند ، را در الگوریتم هدف قرار می دهیم. با اینکه افراد هنوز هم باید شاخه ها را به صورت دستی هرس کنند اما ربات ها پیدا کردن آن شاخه ها را آسان تر می کند.
این روبات ها قادر به مشخص كردن شاخه هایی هستند كه نیاز به هرس دارند که مطمئناً مزیت قابل توجهی برای زراعت شناسان و کشاورزان موجود در زمین ایجاد می كند. آنها گیاهان را به راحتی قابل شناسایی می كنند ، بنابراین حتی یك كشاورز آموزش ندیده هم قادر است بلافاصله تشخیص دهد كه چه شاخه هایی را برش دهد ، و این امر کار هرس را بسیار تسهیل می کند.
برای بازرسی از باغهای بزرگ تر حتی سریعتر از ربات ، محققان دانشگاه ULB در بروکسل با همکاران خود در دانشگاه TRIER روی یک پهپاد مستقل کار می کنند: دوربین های پهباد به تعیین نیازهای آبیاری ، پیدا کردن آفات یا بیماری و پیش بینی زمان برداشت کمک می کنند. از طرفی همه این روش های جدید کاربرد تجاری کاملی دارند و برای سازندگان و واردکنندگان آن صرفه ی اقتصادی زیادی دارند. محققان می گویند روبات های آنها جایگزین کارگران انسانی نمی شود. آنها به طور خلاصه ، مواظب برخی از کارهای خسته کننده خواهند بود و آلودگی و زباله را کاهش می دهند.

بر چسب ها :

ربات های زمینی

-

پهباد

-
فناوری
close پشتیبانی آنلاین کارشناسان فروش هم اکنون آنلاین هستند شروع گفتگو
پشتیبانی آنلاین